7-semne-ca-el-te-placeEsti indragostita de un tip, dar nu esti sigura dacă sentimentul este reciproc? Sau poate că ești curioasa dacă acel tip care se uita la tine din interes sau doar se holbeaza la posterul din spate? Oricare ar fi motivul pentru nevoia ta de a cunoaște, există câteva moduri de a-ti da seama ca un tip cu siguranta este interesat de tine – sau nu!

1. Examineaza-i limbajul corpului.

Limbajul corpului poate fi „aflarea cea mare” atunci când vine vorba sa deosebesti dacă acel tip are suficiente fantezii pentru a se intalni cu tine.
Interesant, experții cred că limbajul corpului în timp ce femelele au în jur de 52 comunicari pentru limbajul corpului pentru a arata unui tip ca sunt interesați, băieții arată doar în jur de 10. Dacă vă abonați la această teorie, acest lucru ar trebui să-ti faca ghicirea un pic mai ușoara!
Toate la fel, încă mai trebuie să știi dupa ce sa te uiti, precum si ca fiind siguri că nu confundati gesturile nevinovate pentru apeluri de dragoste – aceasta din urmă greșeală ar putea fi jenanta.
limbajul-corpului

2. Observă contactul vizual.

După cum s-a menționat deja, un tip care este interesat de tine se va uita la tine foarte mult, chiar dacă o va face pe ascuns.
El poate încerca să-ti prindă ochiul sau, dacă este timid, el isi poate întoarce capul brusc, dacă il prinzi uitandu-se. Pentru a-i testa interesul, scaneaza-i fața timp de patru secunde, apoi uita-te in alta parte (nu te uita nici mai mult sau poate deveni incomod).
Apoi, uita-te înapoi – dacă el menține sau crește contactul vizual cu tine, este interesat. În cazul în care ochii lui rătăcesc la gură ta, el este cu siguranta interesat. Dacă simți ca ai ținut contactul vizual doar o fracțiune de secundă mai mult decât ar fi cu oricine altcineva, sau dacă el nu se uită repede, atunci există ceva acolo. Pe de altă parte, în cazul în care el rupe contactul vizual cu tine și începe să caute în jurul camerei, el nu e interesat de tine.

3. Asculta ce spune.

Dacă el te place, și el e agitat sau anticipeaza șansa de a se apropia de tine, el va începe, probabil, sa vorbeasca despre el însuși. De multe ori, băieții simt nevoia de a se dovedi, mai ales dacă vorbești despre un alt tip în compania lui.
asculta-ce-ti-spune

4.Atrage-i interesul în ceea ce ai de spus.

Intr-adevăr nu contează ceea ce spui, este cum o spui asta poate spune multe despre nivelul lui de interes. Deci, încercați acest lucru: Apleaca-te si șopteste și, cu umărul abia atingând pe al lui spune ceva încet. Pentru a spori impactul, stabilizeaza-te ușor prin atingerea usoara cu brațul pe spatele lui. Dacă el isi mișcă capul mai aproape de tine sau ori te atinge înapoi sau menține contactul vizual, el este interesat de tine. Dacă el nu este interesat, el, probabil, se va da un pas înapoi sau nu ar raspunde la ceea ce ai facut. Un tip într-adevăr dezinteresat ar putea chiar încerca să te alunge din spațiul său personal!

5. Observă-i interesul prin atingerea lui și prin atingerea ta.

Atingerea este un semn important de interes într-o relație în curs de dezvoltare și vă puteți evalua interesul atât prin observarea modului în care va atinge și modul în care el reacționează la tine să-l atingi. Dacă el e pasionat de tine, el si-ar putea pune mâna pe a ta, când râde, el ar putea să –ti atinga ușor piciorul, dar nu il va muta departe din nou sau te-ar putea îmbrățișa pentru lucruri mici, cum ar fi salutul, exprimarea emoțiilor atunci când spune o poveste sau doar pentru ca „arati de parca ai nevoie de o îmbrățișare.” Pe de altă parte, ia în considerare să-l atingi pentru a vedea ce se întâmplă – o atingere delicată a mâinii pe gâtul lui, o menținere a antebrațului cu mâna ta, sau rularea degetelor peste mâna lui după ce a-ti glumit despre ceva.

6.El este interesat de tine.

Dacă el răspunde la ea și nu se clinteste departe sau dacă isi mișcă mâna pentru a rămâne pe a ta sau pe braț sau picior. Pe de altă parte, în cazul în care se tensionează sau isi mută mâna, el nu este interesat.

7. Uita-te la acțiunile sale pentru a vedea dacă el te tratează în mod diferit de restul grupului.

Daca este intr-adevar interesat de tine, el poate începe să se comporte protectiv față de tine, sau într-un mod „gentil” (cel puțin în măsura în care el isi interpretează comportament ca atare). Uita-te dupa semne cum ar fi deplasarea scaunului mai aproape de al tau, punând brațul în jurul partii din spate a scaunului, lăsându-si jacheta lui pe partea din spate a scaunului sau chiar mergand atât de departe încât să-si plaseze jacheta pe tine pentru a-ti îndepărta reclamațiile de a-ti fi frig .